Advertisement

Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ / Sta Bhmata Toy Kristiano O Ronalnto Tzoynior : Ο γιος του ρονάλντο…ξαναχτυπά ως σούπερμαν.

Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ / Sta Bhmata Toy Kristiano O Ronalnto Tzoynior : Ο γιος του ρονάλντο…ξαναχτυπά ως σούπερμαν.. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ έχει απίστευτα στατιστικά με την ομάδα κάτω των 9 ετών της γιουβέντους στα 28 παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι στιγμής με τη φανέλα της «κυρίας». kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τη γιουβέντους και την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Γυμνασμένος και από τον μπαμπά του ο κριστιάνο τζούνιορ (pic) ο κριστιάνο ρονάλντο λατρεύει τη γυμναστική, έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά και όπως φαίνεται το παράδειγμα του ακολουθεί ο πρωτότοκος γιος του! Η χειρονομία του κριστιάνο ρονάλντο στη συνέντευξη τύπου (14/6) εν όψει του αγώνα με την ουγγαρία, δημιούργησε αναστάτωση όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και στο. Ο κριστιάνο ρονάλντο έφτασε στην ιταλία στις 4 μαΐου και αμέσως τέθηκε σε υποχρεωτική καραντίνα διάρκειας δύο εβδομάδων, κάτι που σημαίνει πως θα αρχίσει προπονήσεις με την γιουβέντους στις 18 μαΐου.

Η πρακτική που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις μάλιστα οδηγεί στο συμπέρασμα πως είναι πολύ πιθανό τα δίδυμα να είναι βιολογικά αδέρφια του κριστιάνο τζούνιορ, του μεγαλύτερου γιου του ρονάλντο δηλαδή, και από τους δύο γονείς. Τρίτη, 15 ιουνίου 2021, 20:07. Ο ρονάλντο οδηγεί τη γιουβέντους. Ο γιος του ρονάλντο…ξαναχτυπά ως σούπερμαν. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ απολαμβάνει περισσότερη δημοσιότητα από τον πατέρα του τις τελευταίες μέρες.

H Megalh Anhsyxia Toy Kristiano Gia To Gio Toy Sportsking Gr
H Megalh Anhsyxia Toy Kristiano Gia To Gio Toy Sportsking Gr from i2.wp.com
Κριστιάνο ρονάλντο κριστιάνο τζούνιορ το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Ο ρονάλντο οδηγεί τη γιουβέντους. Γυμνασμένος και από τον μπαμπά του ο κριστιάνο τζούνιορ (pic) ο κριστιάνο ρονάλντο λατρεύει τη γυμναστική, έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά και όπως φαίνεται το παράδειγμα του ακολουθεί ο πρωτότοκος γιος του! Ο σουπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης, κριστιάνο ρονάλντο πήγε να δει τον αγώνα του γιου του για το σχολικό πρωτάθλημα, με τον. Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Η οικογένεια παραθερίζει (απόντος του ποδοσφαιριστή) στη μαδέιρα, γενέτειρα του επιθετικού της γιουβέντους. Sports έρχεται «καμπάνα» για τον 10χρονο κριστιάνο τζούνιορ ο 10χρονος υιός του διάσημου πορτογάλου ποδοσφαιριστή «πιάστηκε» από τις κάμερες να οδηγεί τζετ σκι, κάτι που φυσικά απαγορεύεται από την κείμενη νομοθεσία Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ απολαμβάνει περισσότερη δημοσιότητα από τον πατέρα του τις τελευταίες μέρες.

Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά:

O υιός του κριστιάνο ρονάλντο φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, αφού σημείωσε ένα τρομερό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δείπνο με τον κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ του και έναν φιλο χαζεύοντας τις πάπιες «αστείες στιγμές με τον γιο μου» Ο κριστιάνο ρονάλντο έφτασε στην ιταλία στις 4 μαΐου και αμέσως τέθηκε σε υποχρεωτική καραντίνα διάρκειας δύο εβδομάδων, κάτι που σημαίνει πως θα αρχίσει προπονήσεις με την γιουβέντους στις 18 μαΐου. Sports έρχεται «καμπάνα» για τον 10χρονο κριστιάνο τζούνιορ ο 10χρονος υιός του διάσημου πορτογάλου ποδοσφαιριστή «πιάστηκε» από τις κάμερες να οδηγεί τζετ σκι, κάτι που φυσικά απαγορεύεται από την κείμενη νομοθεσία Στο περιθώριο της βράβευσης του, ρωτήθηκε για το αν ο γιος του κριστιάνο τζούνιορ έχει τα φόντα να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τη γιουβέντους και την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Θεωρείται από πολλούς ως ένας από. Δείτε το video που ανέβασε ο σούπερ σταρ της ρεάλ. Ο κριστιάνο είχε αποκαλύψει το καλοκαίρι πως έχει γίνει μπαμπάς (στις 17 ιουνίου) αλλά δεν ήθελε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα της μητέρας, αλλά το παιδί θα το λένε κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ και θα είναι μόνο στη. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ άφησε άφωνο τον πατέρα του με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ έφτιαξε λογαριασμό και «έριξε» το instagram 25 φεβ 2020 23:43 Μάλιστα ο κριστιάνο τζούνιορ είχε κλέψει την παράσταση τόσο στη φιέστα της κατάκτησης του champions league από όταν ο πατέρας του αγωνιζόταν στην ρεάλ μαδρίτης στο «σαντιάγκο μπερναμπέου», ποζάροντας σαν τον πορτογάλο άσο όταν αυτός σκοράρει αλλά και στα βραβεία της fifa για τη. Ο ρονάλντο οδηγεί τη γιουβέντους.

Δείπνο με τον κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ του και έναν φιλο χαζεύοντας τις πάπιες «αστείες στιγμές με τον γιο μου» Ο ρονάλντο, που έχει ετήσιο εισόδημα 70 εκατομμύρια ευρώ και κατέκτησε τρεις φορές την «χρυσή μπάλα», δεν διστάζει να ξεσπάσει σε κλάματα, μπροστά στις κάμερες, όταν ανακαλεί στην μνήμη του πόσες φορές χρειάστηκε να αποχωριστεί τον κριστιάνο τζούνιορ, εξαιτίας των πολλών. Ο γιος του ρονάλντο…ξαναχτυπά ως σούπερμαν. Το ρεκόρ γκολ του πατέρα του κοντεύει να ξεπεράσει ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ ο οποίος σκοράρει διαρκώς για χάρη της ομάδας παίδων κάτω των 9 της γιουβέντους. Ο σουπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης, κριστιάνο ρονάλντο πήγε να δει τον αγώνα του γιου του για το σχολικό πρωτάθλημα, με τον.

Sta Xnaria Toy Patera Toy O Kristiano Ronalnto Tzoynior Football Academies
Sta Xnaria Toy Patera Toy O Kristiano Ronalnto Tzoynior Football Academies from www.football-academies.gr
Ένα από τα παιχνίδια που έδωσαν ήταν κόντρα στη μαρίτιμο, απέναντι στην οποία ο τζούνιορ σκόραρε επτά γκολ σε ένα ημίχρονο, με τη γιαγιά του να βρίσκεται στις. Sports έρχεται «καμπάνα» για τον 10χρονο κριστιάνο τζούνιορ ο 10χρονος υιός του διάσημου πορτογάλου ποδοσφαιριστή «πιάστηκε» από τις κάμερες να οδηγεί τζετ σκι, κάτι που φυσικά απαγορεύεται από την κείμενη νομοθεσία Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ άφησε άφωνο τον πατέρα του με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ. Δείτε το video που ανέβασε ο σούπερ σταρ της ρεάλ. Η χειρονομία του κριστιάνο ρονάλντο στη συνέντευξη τύπου (14/6) εν όψει του αγώνα με την ουγγαρία, δημιούργησε αναστάτωση όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και στο. Ο κριστιάνο ρονάλντο έφτασε στην ιταλία στις 4 μαΐου και αμέσως τέθηκε σε υποχρεωτική καραντίνα διάρκειας δύο εβδομάδων, κάτι που σημαίνει πως θα αρχίσει προπονήσεις με την γιουβέντους στις 18 μαΐου. Η οικογένεια παραθερίζει (απόντος του ποδοσφαιριστή) στη μαδέιρα, γενέτειρα του επιθετικού της γιουβέντους. Τρίτη, 15 ιουνίου 2021, 20:07.

Ο κριστιάνο είχε αποκαλύψει το καλοκαίρι πως έχει γίνει μπαμπάς (στις 17 ιουνίου) αλλά δεν ήθελε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα της μητέρας, αλλά το παιδί θα το λένε κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ και θα είναι μόνο στη.

Θεωρείται από πολλούς ως ένας από. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τη γιουβέντους και την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Στο περιθώριο της βράβευσης του, ρωτήθηκε για το αν ο γιος του κριστιάνο τζούνιορ έχει τα φόντα να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ένα από τα παιχνίδια που έδωσαν ήταν κόντρα στη μαρίτιμο, απέναντι στην οποία ο τζούνιορ σκόραρε επτά γκολ σε ένα ημίχρονο, με τη γιαγιά του να βρίσκεται στις. Δείπνο με τον κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ του και έναν φιλο χαζεύοντας τις πάπιες «αστείες στιγμές με τον γιο μου» Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση ως λιλιπούτειος ποδοσφαιριστής και μάλιστα σκόραρε! Ο ρονάλντο, που έχει ετήσιο εισόδημα 70 εκατομμύρια ευρώ και κατέκτησε τρεις φορές την «χρυσή μπάλα», δεν διστάζει να ξεσπάσει σε κλάματα, μπροστά στις κάμερες, όταν ανακαλεί στην μνήμη του πόσες φορές χρειάστηκε να αποχωριστεί τον κριστιάνο τζούνιορ, εξαιτίας των πολλών. Έχει, επίσης, και 18 ασίστ! Η σύντροφος του κριστιάνο ρονάλντο που ήθελε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στον αστέρα της μπάλας, βρέθηκε στο γήπεδο της σεβίλλης μαζί με τον μεγάλο γιο του ρονάλντο, κριστιάνο τζούνιορ, ενώ αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ότι από το μπλουζάκι της προεξείχε μία μαύρη. Κριστιάνο ρονάλντο κριστιάνο τζούνιορ το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ άφησε άφωνο τον πατέρα του με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά:

kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τη γιουβέντους και την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Το ρεκόρ γκολ του πατέρα του κοντεύει να ξεπεράσει ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ ο οποίος σκοράρει διαρκώς για χάρη της ομάδας παίδων κάτω των 9 της γιουβέντους. Η πρακτική που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις μάλιστα οδηγεί στο συμπέρασμα πως είναι πολύ πιθανό τα δίδυμα να είναι βιολογικά αδέρφια του κριστιάνο τζούνιορ, του μεγαλύτερου γιου του ρονάλντο δηλαδή, και από τους δύο γονείς. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ έφτιαξε λογαριασμό και «έριξε» το instagram 25 φεβ 2020 23:43 Ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης, ανάρτησε μια.

Pws O Ronalnto Apekthse Ta Paidia Toy Xwris Pote Na Ma8oyme Th Mama Toys
Pws O Ronalnto Apekthse Ta Paidia Toy Xwris Pote Na Ma8oyme Th Mama Toys from i1.prth.gr
Στο περιθώριο της βράβευσης του, ρωτήθηκε για το αν ο γιος του κριστιάνο τζούνιορ έχει τα φόντα να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο κριστιάνο ρονάλντο έφτασε στην ιταλία στις 4 μαΐου και αμέσως τέθηκε σε υποχρεωτική καραντίνα διάρκειας δύο εβδομάδων, κάτι που σημαίνει πως θα αρχίσει προπονήσεις με την γιουβέντους στις 18 μαΐου. Ο κριστιάνο είχε αποκαλύψει το καλοκαίρι πως έχει γίνει μπαμπάς (στις 17 ιουνίου) αλλά δεν ήθελε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα της μητέρας, αλλά το παιδί θα το λένε κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ και θα είναι μόνο στη. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ απολαμβάνει περισσότερη δημοσιότητα από τον πατέρα του τις τελευταίες μέρες. Ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης, ανάρτησε μια. Ο ρονάλντο, που έχει ετήσιο εισόδημα 70 εκατομμύρια ευρώ και κατέκτησε τρεις φορές την «χρυσή μπάλα», δεν διστάζει να ξεσπάσει σε κλάματα, μπροστά στις κάμερες, όταν ανακαλεί στην μνήμη του πόσες φορές χρειάστηκε να αποχωριστεί τον κριστιάνο τζούνιορ, εξαιτίας των πολλών. Έχει, επίσης, και 18 ασίστ! Γυμνασμένος και από τον μπαμπά του ο κριστιάνο τζούνιορ (pic) ο κριστιάνο ρονάλντο λατρεύει τη γυμναστική, έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά και όπως φαίνεται το παράδειγμα του ακολουθεί ο πρωτότοκος γιος του!

Γυμνασμένος και από τον μπαμπά του ο κριστιάνο τζούνιορ (pic) ο κριστιάνο ρονάλντο λατρεύει τη γυμναστική, έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά και όπως φαίνεται το παράδειγμα του ακολουθεί ο πρωτότοκος γιος του!

Ένα από τα παιχνίδια που έδωσαν ήταν κόντρα στη μαρίτιμο, απέναντι στην οποία ο τζούνιορ σκόραρε επτά γκολ σε ένα ημίχρονο, με τη γιαγιά του να βρίσκεται στις. Οι μικροί της γιούβε έπαιξαν σε τουρνουά στη μαδέιρα της πορτογαλίας, μέρος καταγωγής του κριστιάνο ρονάλντο. Η χειρονομία του κριστιάνο ρονάλντο στη συνέντευξη τύπου (14/6) εν όψει του αγώνα με την ουγγαρία, δημιούργησε αναστάτωση όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και στο. Είναι γνωστό ότι ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ βρίσκεται στα βήματα του πατέρα του, αφού ήδη αγωνίζεται στην ακαδημία της γιουβέντους. Δείτε το video που ανέβασε ο σούπερ σταρ της ρεάλ. Sports έρχεται «καμπάνα» για τον 10χρονο κριστιάνο τζούνιορ ο 10χρονος υιός του διάσημου πορτογάλου ποδοσφαιριστή «πιάστηκε» από τις κάμερες να οδηγεί τζετ σκι, κάτι που φυσικά απαγορεύεται από την κείμενη νομοθεσία Η πρακτική που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις μάλιστα οδηγεί στο συμπέρασμα πως είναι πολύ πιθανό τα δίδυμα να είναι βιολογικά αδέρφια του κριστιάνο τζούνιορ, του μεγαλύτερου γιου του ρονάλντο δηλαδή, και από τους δύο γονείς. Η σύντροφος του κριστιάνο ρονάλντο που ήθελε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στον αστέρα της μπάλας, βρέθηκε στο γήπεδο της σεβίλλης μαζί με τον μεγάλο γιο του ρονάλντο, κριστιάνο τζούνιορ, ενώ αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ότι από το μπλουζάκι της προεξείχε μία μαύρη. Θεωρείται από πολλούς ως ένας από. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ έφτιαξε λογαριασμό και «έριξε» το instagram 25 φεβ 2020 23:43 Ο ρονάλντο, που έχει ετήσιο εισόδημα 70 εκατομμύρια ευρώ και κατέκτησε τρεις φορές την «χρυσή μπάλα», δεν διστάζει να ξεσπάσει σε κλάματα, μπροστά στις κάμερες, όταν ανακαλεί στην μνήμη του πόσες φορές χρειάστηκε να αποχωριστεί τον κριστιάνο τζούνιορ, εξαιτίας των πολλών. Ο σουπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης, κριστιάνο ρονάλντο πήγε να δει τον αγώνα του γιου του για το σχολικό πρωτάθλημα, με τον. Έχει, επίσης, και 18 ασίστ!

Δείπνο με τον κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ του και έναν φιλο χαζεύοντας τις πάπιες «αστείες στιγμές με τον γιο μου» κριστιάνο ρονάλντο. Ο κριστιάνο τζούνιορ μάλλον έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του αν κρίνουμε από τις ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, τουλάχιστον στην ηλικία που βρίσκεται.

Posting Komentar

0 Komentar